header 09

Energetisch consult - laat je leven stromen

Vaak zijn we bezig met denken. Bezig met gisteren, morgen, volgende week. We laten ons leiden door onze gedachtes, zitten de hele dag 'in ons hoofd'. Terwijl ons hoofd maar zo'n klein deeltje van ons lichaam is.

 

We hebben ons verstand natuurlijk nodig om te kunnen functioneren. Maar prettige gevoelens zoals plezier en liefde zitten vaak niet in je hoofd. Denk maar eens aan uitdrukkingen als 'vlinders in je buik' of 'm'n hart maakt een sprongetje'. Ook belangrijke signalen zoals vermoeidheid zijn meestal niet in ons hoofd te vinden.

 

Wie  zijn we nou echt? Die draaiende gedachtemolen of zit er iets meer?

 

Je uiterlijke reis

Je kunt je leven zien als een reis. En net als op een gewone reis kom je van alles tegen. Je kunt je reis prima op orde hebben, maar toch het gevoel hebben dat je niet helemaal happy bent. Of vol goede moed je levensreis bewandelen maar opvallend vaak tegen dezelfde obstakels aanlopen.

 

Dat is de reis naar buiten. Jouw uiterlijke reis in het dagelijks leven.

 

Je innerlijke reis

Maar het gevoel te hebben van toch niet helemaal gelukkig zijn, wie ben ik nou eigenlijk, waarom voel ik me zo, wat wil ik nou werkelijk en waarom gebeurt dit nou weer, vraagt om een reis naar binnen. Daar waar je echte ik ligt te wachten op aandacht van jou. Op aandacht voor jouw emoties, gevoelens, wijsheid, ervaringen en verlangens.

 

De oorsprong van jouw uiterlijke reis in het dagelijkse leven.

 

Energetisch consult

In een spiritueel consult kun je met jouw persoonlijke vragen terecht. Door werkelijk naar je te luisteren en me op jouw af te stemmen help ik je weer in contact te komen met je ware zelf. Hierdoor kunnen de onderliggende lagen van jouw ervaringen op je uiterlijke levensreis aan het licht komen. Het kan je inzicht geven in de dingen die je in het dagelijks leven tegenkomt en waarom jij daar op een bepaalde manier mee omgaat. En hoe het eventueel anders kan.

 

Plezier, liefde, rust, geluk, het zit er allemaal!

In jouzelf liggen de antwoorden voor jouw levensreis. Het is de kunst om meer vanuit je ware zelf, en niet alleen vanuit je verstand te leven. Leven vanuit je echte ik verandert je kijk op, en je doen en laten in het dagelijks leven. Je gaat het leven meer begrijpen. Je laat het leven meer stromen in plaats van er tegenin te zwemmen. En dat bespaart een hoop energie!

 

Tegelijkertijd kan jouw energie meer vrijkomen. Zoals de liefde voor jezelf maar ook dat voor anderen. En wat je zaait zul je oogsten...

 

Ook kun je er achter komen wie je werkelijk bent en wat je wilt. Zodat je makkelijker beslissingen neemt. Rustiger bent en los kunt laten. Je prettiger voelt en je niet zo laat leiden door de waan van alle dag.

 

Ben je bereid te kijken?

Een 'gewone' vakantiereis krijg je niet zomaar. Het kost tijd, geld en voorbereiding voor de pret begint. De reis naar binnen vraagt ook iets van je. Het vraagt een ware bereidheid om te kijken naar wat er werkelijk is.

Het vraagt ook moed van je om het proces van innerlijke groei aan te gaan. Op jouw reis naar binnen zul je hele mooie dingen tegenkomen, maar soms ligt het mooiste kado onder zaken die je lastig vindt of liever uit de weg gaat. Door juist die dingen aan te gaan bevrijd je jezelf van telkens terugkerende patronen in je leven of ervaar je ze als minder belastend.

Je kunt voor een spiritueel consult doordeweeks zowel overdag als in de avonduren terecht. Bel voor een afspraak 06 40716311. Een consult duur ongeveer 30 minuten, kosten €45.

facebook_page_plugin

chakra id 18622036 120x85

bloem-linksonder-kleinbloem-rechtsonder-klein