header 09

Reiki

Reiki is een Japanse spirituele geneeswijze. Het bestaat uit twee woorden, Rei =universeel en Ki = levensenergie. Door de Reiki energie met mijn handen aan je door te geven word je gevoed met universele levensenergie.

 

Wat het doet

Deze levensenergie heeft een helende werking. Reiki kan helpen emotionele of lichamelijke blokkades op te heffen. De energie stroomt altijd in die hoeveelheid die jij nodig hebt. Ook laat Reiki zich niet sturen, het gaat naar die plekken waar jij er baat bij hebt .

 

De behandeling

Tijdens een Reiki behandeling lig je gekleed op een zachte behandelbank en leg ik mijn handen eerst op diverse posities op je gezicht, en daarna langs je rug naar je voeten. Soms voel je dat mijn handen warmte afgeven, soms juist kou en soms kun je tintelingen ervaren op de plek die ik behandel. Dat is de liefdevolle Reiki energie die haar werk doet en door jouw lichaam wordt opgenomen. Zorgend voor ontspanning en balans in jouw energiesysteem.

 

Na de behandeling

Een Reiki behandeling is altijd rustgevend. Ook werkt de energie na de behandeling nog door. Soms kunnen klachten tijdelijk verergeren doordat het genezingsproces door de Reiki energie in een versnelling is gekomen. Reiki vervangt de reguliere (geneeskundige) hulp niet, het is een fijne, ondersteunende aanvulling hierop.

 

Mijn Reiki graad komt van de oorspronkelijke traditionele Reiki geneeswijze van het Usui System of Natural Healing.

 

Je kunt de Reiki behandeling ook combineren met een massage. In de Reiki-massage onderga je heilzame massagestrijkingen afgewisseld met de handopleggingen.

 

Reiki beginselen

Alleen voor vandaag, maak je geen zorgen

Alleen voor vandaag, maak je niet boos

Eer je ouders, leraren en ouderen

Verdien je brood eerlijk

Toon dankbaarheid aan alles wat leeft

 

facebook_page_plugin

reiki id 2764135

bloem-linksonder-kleinbloem-rechtsonder-klein